Wijzigingen CZ 2014

CZ is één van de grootste zorgverzekeraars in 2013 en zal in 2014 ook zeer waarschijnlijk één van de grootste aanbieders blijven. Zij geeft altijd redelijk vroeg de veranderingen voor het nieuwe jaar aan en we zijn dan ook benieuwd naar de veranderingen die CZ door zal voeren voor het jaar 2014. Wat gaat er nou gebeuren met de CZ verzekering en met wie hebben we hier eigenlijk te maken?

CZ Verzekering

CZ verzekeringCZ verzekering staat voor Centraal Ziekenfonds en is een honderd procent Nederlandse verzekeraar die al in 1930 werd opgericht. Een verzekeraar met zeer veel ervaring dus, en die ervaring wordt ook duidelijk gewaardeerd door de klanten van CZ. CZ heeft dan inmiddels ook meer dan 3,3 miljoen verzekerden en heeft een zeer uitgebreid pakket aan verzekeringen, waarbinnen de basisverzekering natuurlijk altijd nog de basis is die vastgesteld is door de Nederlandse overheid.
Ook CZ krijgt in 2014 te maken met de wettelijke veranderingen op het gebied van de zorgverzekeringen. Zo komen de restitutiepolis en de naturapolis zeker te veranderen; de restitutiepolis zal flink in prijs gaan stijgen en zal strenger worden vastgesteld, zodat hier geen onduidelijkheden omheen kunnen ontstaan. De naturapolis zal ook strenger worden, aangezien ook bij CZ de keuzevrijheid voor de consument duurder zal moeten worden betaald. Of dit een keuze is van CZ zelf is niet eens de vraag; dit is volledig conform de wettelijke eisen.

Wat kunnen we van CZ verwachten in 2014?

CZ is in 2013 één van de zorgverzekeraars geweest die goed heeft weten te scoren online casino’s bij de consumenten, niet alleen vanwege de betrouwbaarheid en de goede bereikbaarheid van de verzekeraar zelf, vermoedelijk ook grotendeels vanwege de slogan ‘de verzekeraar zonder winstoogmerk.’ CZ zal in 2014 zeker nog meer haar best doen op niet alleen in de top drie van verzekeraars te staan, maar zal hoogstwaarschijnlijk proberen om nog veel beter te scoren. Hoe zij dit gaat doen, is nog niet bekend gemaakt, maar vermoedelijk zal dit onder andere te maken hebben met nog betere bereikbaarheid, meer beschikbare pakketten en een goede lijst aan goedgekeurde ziekenhuizen en specialisten, zodat het enorme nadeel voor de consumenten op het gebied van de restitutiepolis en de naturapolis toch wat verzacht kan worden door één van de leidende zorgverzekeraars.

De prijzen van CZ in 2014

De prijzen voor de verschillende verzekeringen en de basisdekking zijn nog niet vrijgegeven door CZ op het moment van schrijven. Uiteraard kun je alle informatie over de prijzen van CZ voor 2014 direct op onze site vinden zodra deze bij ons bekend zijn. Op deze manier blijf je altijd op de hoogte.

About Author

admin